yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

öz 3- Kaçış merdiveni binanın haricinde kalabilir. Fakat bununla ilişkin uyulması müstelzim birtakım kurallar mevcut. örneğin; bir strüktürnın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden bir tomar ise yapı dışına bulutsuz merdiven binalmasına icazet verilmemektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı mükemmel esenlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Bu baplar asıl olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan başlamak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını kılmak binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna rabıtlı olarak değkârmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en amelî fiyata satın almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında uzman ve sükselı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı Yangın Kapısı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın kapısı son denli kritik bir öneme sahiptir.

Ekseri yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar nöbetlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı adam sağlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı dal sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin içinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Report this wiki page